10.02.28


Igår var en stekardag. Vi hittade ett gooställe (Taylors Mistace), en lite mindre strand där alla lokalbor höll till. Vi solade några timmar och badade i härliga vågor.:)


Sen blev det förfest på soptippen. Det är nämligen så att bilplatsen vi fick på denna camping i Christchurch är just framför sopsorteringen. Mycket trevligt!


Vi for in mot stan för att leta ett matställe, hamnade på en mycket underlig pub där inredningen bestod av en sak. Kors! Det kändes lite kusligt med spöktavlor, stearinljus, jesus-menyn och med massa kors på väggarna. Men det var trevlig personal, god mat och det visade sig vara ett populärt uteställe.
Nån timme senare kom Oliver och gänget och tog oss vidare till nästa ställe (Fat Eddies). Kvällen fortsatte med trånga dansgolv och shottar. Efter några trevliga timmar tog vi oss säkert hem till Andy i en taxi.






Taylors Mistace





Förfest på soptippen





Tillochmed vinglasen hade kors på sig.

 


Kommentarer
Postat av: Mari

Hörde just att det är tsunamivarning även i NZ. En kompis som har sin dotter där hade pratat med henne o dom var evakuerade upp i bergen. Men det gäller alltså inte där ni är ???? Kram/Mari

2010-02-28 @ 00:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0