10.03.12

 Ny dag, nya äventyr!

Var uppe tidigt för klockan 10.15 stod geisher på schemat. Den ligger  i Waiotapu, som är känt för sin termiska aktivitet. Vi fick se illgröna sjöar, bubblande lerpölar och massor av stinkande rykande hål, efter det kurrade magen och vi begav oss mot Skyline.




Lady knox geisher




Bubbelbad




Nalta vaart henna!







Man åker upp i en gondol(linbana) till en restaurang med utsikt över hela Rotorua och vi var i paradiset! För här stod buffe och efterättsbuffe på schemat! Muuums! Vi testade allt möjligt, går inte att jämföra med svenska efterätter för här är allt verkligen jättesött men vi hittade en favorit som var ett knäckrån med grädde.

När vi hade vilat maten skulle vi åka ner med en luge( en typ av bob på hjul efter en asfalterad slingrig bana), superkul, tills vi kom ner då vi upptäckte att Brittas händer blivit nästan den dubbla storleken pga vibrationen på handtagen! Inte alls kul, hon fick sitta med ispåsen och kolla på när de andra åkte  :(






Buffe med utsikt




I liften pa vag upp




I liften


Efter det kände vi oss ganska nöjda i Rotorua så vi bestämde oss för att fara till Tauranga, så nu är vi tillbaks hos Donna där det började, det känns som evigheter sen. Nu är det hårfärgning på G..får se om det blir samma färg som sjöarna eller! ;)



Kommentarer
Postat av: Samuel

Jag börjar ju nästan glömma bort hur snygg du verkligen är Britta!!!! Dags att komma hem nu!! pussar



P.s. I Love You!

2010-03-12 @ 17:35:16
Postat av: Mari

Tror Samuel börjar längta efter någon annan (Britta) att pussa än Joey =)

Fast jag förstår honom...Idag kom Sandra o Liam hem och fast dom bara varit borta 5 dar så har man saknat dom. Ser framemot att få ha HELA familjen samlad igen..senast det hände var ju i julas. Kram/Mari

2010-03-12 @ 19:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0