10.03.25

Det var en tuff morgon när vi visste att vi skulle lämna detta land som vi bara har bra minnen ifrån. På vägen till flygplatsen frågade taxichauffören om vi stött på några otrevliga kiwisar. Vi sa såklart nej för det har vi inte gjort. Bara några sekunder senare missade taxichauffören ett övergångsställe där en kille i 30:år åldern skulle passera. Han började skrika en lång ramsa engelska svärord till chauffören. Vi skrattade gott eftersom det var den första vi stött på som visat upp en sån sida. 

Flygresan gick snabbt, vi tog varsitt åksjukepiller som vi vet gör susen. Avslappnade blev vi och kunde sova bort många timmar. Från flygplatsen till hotellet tog vi taxi. Denna chaufför kunde ingen engelska men vi kom fram till rätt ställe ändå. Hotellet känns lyxigt och fräscht, ligger på 20:de våningen och vi har utsikt över Hongkong.:)
Trots jetlag ville vi ut och checka läget runt hotellet. Det var kvavt i luften, kryllade av dofter och kineser. Precis som man föreställer sig Hongkong är det smågator med neonskyltar på kinesiska överallt. Vi letade länge efter ett ställe att ta ut pengar på för att få sig en liten vattenflaska. Vi han bli riktigt snurriga men tillslut hittade vi en automat, köpte vårat vatten och gick tillbaka till hotellet.

Nu efter 12 timmars sömn känner vi oss mer redo att utforska Hongkong.:)


  
Utsikten från hotellrummet



En gata i Hong kong


Tjing tjong!


Kommentarer
Postat av: Sara H

Är verkligen som man tänker sig HK, spännande och underbart ni har haft det! =)



2010-03-25 @ 08:53:44
URL: http://swipt.blogg.se/
Postat av: Anita

Ja ni har då en förmåga att komma högt upp, bland molnen och uppleva en massa saker. Hur ska det kännas att komma ner på jorden igen, till lilla Skellefteå? Men, här händer det också en del, AIK spelar viktiga matcher i helgen, vi har Skid-SM, Rolandz(Robert Gustavssons dansband!)spelar på folkparken(inte för att jag ska dit). Tyvärr, det missar ni också!

Kram. kram

2010-03-25 @ 11:17:56
Postat av: Samuel

Snart älskling, snart är du hemma=) Puss

2010-03-25 @ 17:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0